Little things that make me happy

Comandă Yves Rocher

Bună 🙂

Sunt foarte fericită. În sfârșit mi-a ajuns comandă de la Yves Rocher.

Să vă arat ce mi-am comandat și ce am primit.

 photo DSCF6153.jpg

Iar acum le luăm pe rând.
Comanda mea a fost de 100 de lei si anume: Cremă de noapte cu efect de lifting pntru față și gât – Ovale Lifting și Loțiune tonică pentru ten și ochi.

 photo DSCF6157.jpg

Loțiune tonică pentru ten și ochi
Ce spun ei:
O loțiune demachiantă pentru ten și ochi, în plus cu efect anti-oboseală. Tenul este revigorat și luminos, iar semnele de oboseală se estompează. Se aplică dimineața și seara cu o dischetă din bumbac.

Ingrediente de origine vedetală: extract de ceai verde, extract de ceai alb, extract de ceai din Madagascar, apă de mentă sălbatică și de mușețel bio. Fără ingrediente de origine animală.

Cremă de noapte cu efect de lifting pntru față și gât – Ovale Lifting
Ce spun ei:
Această cremă acționează pentru redefinirea ovalului chipului și gâtului. Oferă densitate și fermitate pielii, are efect de lifting asupra conturului feței și gâtului, remodelează ridurile profunde și regenerează elasticitatea pielii. Dimineața, tenul este restructurat. Se aplică în fiecare seară pe ten si gât.

Ingrediente de origine vegetală: apă de albăstrele, extract din pulpă și din semințe de cătină, extract de galactozide din tara, ulei de soia, unt de karite bio.

Pentru comanda mea de 100 de lei am primit cadou următoarele:

 photo DSCF6156.jpg

 photo DSCF6155.jpg

Cremă concentrată compensatoare
Ce spun ei:
O cremă concentrată în ulei de soia bogat în omega vegetale 3-6-9 care se utilizează în cură timp de 1 lună de zile, în locul cremelor obișnuite. Se aplică dimineața și seara, pe tenul perfect curat și uscat.

Ingrediente de origine vegetală: uleiuri de ciuboțica-cucului, măsline, floarea-soarelui, soia, trandafir muscat, orez, ricin, strugure, piersică, palmier, nucă de caju, nucă, alună, porumb, macadamia, limnanthes, jojoba, bumbac, copra, semințe de rapiță, șofrănel, camelină, camelie, grâu, fistic, avocado, alun, argan, andiroba, caisă, mango.

Balsam anti-rid zi/noapte acțiune reconstructivă Omega 3-6-9
Ce spun ei:
Un balsam anti-rid, într-o textură ultra fondantă, cu omega vegetale 3-6-9 extrase din uleiul de soia, ce oferă pielii nutriție reconfortantă și reparatoare pentru un ten neted si luminos. Se uitilizează dimineața și seara pe tenul demachiat.

Ingrediente de origine vegetală: apă de hamamelis bio, uleiuri de ciuboțica-cucului, măsline, floarea-soarelui, soia, trandafir muscat, orez, ricin, strugure, piersică, palmier, nucă de caju, nucă, alună, porumb, macadamia, limnanthes, jojoba, bumbac, copra, semințe de rapiță, șofrănel, camelină, grâu, fistic, avocado, alun, argan, andiroba, caisă, mango

Sunt foarte încântată. Abia aștept să le folosesc și să revin cu un review.
Va pup :*

Comments on: "Comandă Yves Rocher" (4)

  1. Sa le folosesti cu drag :*

  2. Balsamul omega il folosesc si eu, dar doar seara.ziua de obicei aplic crema de la garnier moisture match…nu prea-mi vine sa ma despart de ea, si totusi cred c-as face mai bine sa aplic balsamul si ziua. d-aia e concetul de zi-noapte, nu? stau si eu si ma gandesc…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: